Kontynuuj W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w "Polityce Cookies".
 
AKTUALNOŚCI /  WŁOCHY /  KUCHNIA WŁOSKA /  SUBIEKTYWNIE /  TURYSTYCZNIE / 
KUCHNIA WŁOSKA / KUCHNIA REGIONALNA / MARCHE
Bilety Lotnicze
[NEWSLETTER]
  
MARCHE
[Powiadom znajomego]  A A A   

Marche

Caciotta di Urbino - biały ser z mleka koziego i krowiego
Pecorino - biały ser kozi
Frittata di menta - omlet z miętą

Marche - Frittata di menta - omlet z miętą

(czas ok. 10 min)

- 10 listków świeżej mięty
- 6 jajek
- 1 pęczek pietruszki
- łyżka tartej bulki
- oliwa z oliwek
- sól pieprz

Umytą i wysuszoną miętę zmiksować z pietruszką, można też użyć moździerza. Dodać ubite jajka z bułką tartą, doprawić solą i pieprzem. Na rozgrzaną oliwę wylać wymieszane składniki  i smażyć pod przykryciem przez kilka minut.


 + dodaj informację lub opinię

TWOIM ZDANIEM...

Temat:

(Maksymalnie 150 znaków)

Treść:

(Maksymalnie 5000 znaków)

Podpis:

(Maksymalnie 50 znaków)

  

Ukryj pola

Powrót

Włochy   :   Włochy zdjęcia   :  Włochy zabytki   :  Italia  >    24stolice   :   Lizbona    >     Bilety lotnicze